16 Kasım 2009 Pazartesi

Yatamiyorummm...Yatamiyorummmm...

Ya bu grip beni sarsti, pek dinlenemedim sonrasinda, bir kosturma, telas, duygu inis cikislari gidiyor...Ve ben uyuyamiyorummm, ben ki camis gibi yatarim, noldu anlamadim ki...:( Basim davul gibi, gozlerim kaymis ama yatamiyorum...Haftasonu alisveris yaptim, 3 tane birseye ihtiyacim vardi, 22 parca aldim ve bu 3 sey bu 22 seyin icinde degil, 1 tanesi bile. Ben is bulmaliyim, nasil ve nerde bilemiyorum ama bulmaliyim. Konferansa gidiyorum, bir sevgili bir is bana, bir sevgili bir is ev arkadasima bulcam. Iki gunde mucizeler neden olmasin?:) Benim bu salakca umudum olmasa ben ben olmazmisim zaten...:) pofffff, yatmak istiyorum be donlenmek, yarinki sunum, bavul hazrlama , camasir, yola cikma, poster basma, taksi ayarlama, ote; ayarlama kendinden olsun istiyorum...anaaam, hadeee uyuyup dinleneyimm hadee.

10 Kasım 2009 Salı

Odalarda katiksizimmm...

Bugun kanepeye terfi ettim, yatak icimi baydi, bu bilgisayar olmasa deli olurmusum herhal. Televizyonda pek birsey yok ama en azindan renk ve goruntu var. Aylardir, nerdeyse bir yildir dinlenmedigim kadar cok dinlenip, kalmadigim kadar evde kaldim. Ilginc... Bir de is basvurup, ders calissam benden iyisi yok. Allah'in benimle oyunlarindan biri daha... Dun eski, yeni, potansiyel, potansiyeli sonmus sevgili adaylarinin yada aday adaylarinin hepsi aradi, o da ilgincti. Ne lan olcem mi diye dusundum bir ama sonra yok bak yasarsam eglenceli bir hayat olabilecegine dair umutlarim yeserdi. Ya hakkatten insanlar boyle grip olup mu oluyor? Hic olumcul birseymis gibi degil...O da ilginc...Hic olesim yok, en ilginci de bu:))) Ben bir bilim insani olarak arastirsam, yazsam fena olmaz ama modum da camislama modu, belki iyilesince:)) Hadi hasta olanlar iyilese, iyi olanlar iyi kala...

9 Kasım 2009 Pazartesi

Geberesice virus!!!

Anammm, benim kacta kacim su? Suyum cikti tabirini bire-bir yasiyorum. Yiyorum, yatiyorum, suyum cikiyor, dus aliyorum, yine yiyiyorum yine yatiyorum ve hala suyum cikiyor. Bohohoho, yatak sikici ama habire uyuyabiliyorum, mutfak uzak, otesini gozum yemiyor. Gerci tum haftasonu gezip farkli mekanlarda camisladim ama hadi bakalim ne zaman iyilesecegim. Spor yok, dans yok ama sosyallestim, dost demedim, hamile demedim sosyallestim:( Cahil cesareti degil bende ki, essek cesareti. Essekler cesur olur mu bilmem de, ben de esseklik baki kalacak. Neyse, bir abimi hasta ettim, zavallim benim:( Kis kis virus kis kis, yallah virus yallah!!!